Ervaringen

Ervaringen met Kindercoach Bart

15-06-2015: Jesse voelde zich bij jou goed op zijn plaats, jij gaf hem ook de ruimte om zichzelf te zijn. Alles mag, niets moet. De oefeningen snapte hij ook goed, vooral een pluspunt dat er veel materialen bij gebruikt worden.
C.J. uit Oldenzaal

27-03-2014:  Super begeleiding gehad voor onze dochter met rekenproblemen. Bart heeft haar geholpen middels de methode ‘ik leer anders’ de getallenchaos in haar hoofd te ordenen. Rekenen en tafels gaan nu een stuk makkelijker én zonder tranen. Bedankt Bart!

13-10-2014:  de reactie van een moeder met een zoon in de 2e klas van het VO: ‘Super gemotiveerd, veel kennis van zaken en heel hulpvaardig. Bart ik hoop dat er nog heel veel kinderen hier gebruik van gaan maken. Bedankt!’

Scholing :

Zorggroep Sint Maarten, Tiekerhook : oktober 2014

Bedankt voor de foto’s maar vooral met het begeleiden van deze leerzame ochtend. Niet vergeten de mooie tips die je ons hebt gegeven. Maar vooral voor de prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet, Erwin, Zorggroep Sint Maarten, Tiekerhook.

Ik wil je nog bedanken voor je geweldige inzet.
Erwin en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad!
Alleen voor de camera wat vertellen vonden een aantal collega’s erg moeilijk.
Nou Bart nogmaals erg bedankt, en tot ziens.
Je hebt het top geregeld!

Groetjes Erna, Zorggroep Sint Maarten, Tiekerhook.

 

Stichting Katholiek Onderwijs Losser Overdinkel, SKOLO, Kbs De Martinus: schooljaar 2013-2014

Kindercoach Bart heeft gedurende het schooljaar 2013 – 2014 ons team begeleiding gegeven tijdens een aantal nascholingsmomenten en vergaderingen. Het onderwerp: ‘samenwerkend leren’.
Voor ons is de begeleiding door Bart zeer goed bevallen en van harte aan te bevelen! Kenmerkend was de goede balans tussen theorie en praktijk. Doordat we samen in de praktijk aan het werk zijn gegaan met diverse werkvormen, konden we zelf ervaren en van daaruit de koppeling maken met de theorie. Daarbij wist Bart goed aan te voelen wat de vraag vanuit het managementteam en het leerkrachtenteam was, en kon hij daarop goed aansluiten. Door een goede kennis van zaken, zeer nauwkeurig en goed voorbereid, en een luisterend oor hebben we de doelstellingen samen bereikt.

Met vriendelijke groeten,
Léon Poorthuis
directeur Kbs De Martinus
Losser